symphony of sound

Saturday, January 31, 2009

give me

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Begge fra Urban Outfitters <3

Labels:

karoline goes ebay-ing

Image Hosted by ImageShack.us

Jeg har bydd på disse i dag. Auksjonen slutter i morgen. Krysser fingrene for at jeg får de!

Dette må være den kjedeligste lørdagen på lenge. Jeg pleier som regel å dra til byen på lørsdager, men jeg la meg så sent i går så i dag våknet jeg ikke av vekkerklokka engang. Sto opp rundt halv to, og da synes jeg det var litt for sent å begynne å ordne seg og dra til byen. Hadde ikke vært der før klokka tre eller noe sånt, så jeg ble hjemme. Har ikke gjort noen ting annet enn å sitte med pcn på fanget og sett på tv. Jeg som har gledet meg hele uka til å se på One Tree Hill, skulle gjøre det i sta, men guess what? Ingen av videoene funka. Snakk om nedtur. Håper dere har litt mer å gjøre i helga enn meg.

Labels: ,

gold feathers

Image Hosted by ImageShack.us
Likte disse øredobbene skikkelig godt! Bilde fra lookbook.nu

Labels:

Friday, January 30, 2009

fly on the wings of..

shoes?

Image Hosted by ImageShack.us
Vicente Rey

Labels:

Thursday, January 29, 2009

so little time

Grunnen til at jeg ikke har skrevet stort i dag er fordi jeg har prøve i naturfag i morgen, og i tillegg har mamma feiret bursdagen sin. Kom hjem fra skolen litt før klokka tre kanskje, og fikk ikke åpnet bøkene før etter fire, så jeg begynte å lese og ta notater da. Brått var klokka mye så jeg måtte skifte og ordne meg litt før gjenget kom. Gjeng og gjeng, det var bare mamma, pappa, jeg, bror + kjæresten hans, mormor og bestefar. Det tar jo alltid litt tid å spise. Besteforeldre er koselig, men de snakker mye, det skal de ha. Fikk til slutt gått fra bordet, løpt og trappa og fortsatt med øvingen, men så var det kaketid, så jeg ble sittende en stund før jeg løp opp og fortsatte. Mye fram og tilbake, men nå er jeg i alle fall ferdig med notatene. Det eneste jeg trenger å gjøre nå er å printe ut mine seks sider og prøve å huske alt sammen. Wish me luck!

Labels:

Wednesday, January 28, 2009

oooog igjen!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Fra Friis & Co.

Labels:

killer boots

Bokstavlig talt. Elsker disse fra Christian Louboutin! De er fab.

Image Hosted by ImageShack.us

Men disse her fra Colin Stuart er også utrolig kule, og mye billigere! Too bad de er utsolgt!
Image Hosted by ImageShack.us
De svarte er megakule, men fargen på de andre likte jeg ikke i det hele tatt.
Sennepsgulbrune sko, anyone?

Labels:

quote of the day

"You already said I was a bad liar, so how am I supposed to get better if I don't practise?"

Haha, sitter og ser på The War at Home på TVnorge, og jeg må bare le av Hilary. Stakkars, hun er så dum. Egentlig burde jeg ikke sitter her i sofaen. Silje og jeg skulle dra på Spenst, meeeen.. Ja, nettopp, MEN. Tærne mine kjennes som istapper og ute er det iskaldt, så det frister dårlig å gå helt til Spenst. En time ute i kulda? No thank you.

Labels:

Tuesday, January 27, 2009

foley + corinna

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Labels:

Monday, January 26, 2009

gullhår

Image Hosted by ImageShack.us
Mary-Kate Olsen !btw, elsker øredobbene hennes.

Labels:

www myspace muses

Image Hosted by ImageShack.us

Elsker nummer tre og fire!

Labels:

Sunday, January 25, 2009

aaaa, a shark!



Jeg ler meg i hjæl! haha, Fred er søt.

Labels:

kleopatra



Sånn så jeg ut i går i bursdagen. Det var kjempekoselig! Jentene hadde kledd seg ut som sommerfugl, engel, regnbue, Tingeling, Ole Brum, indianer, pus, kunstner, tiger og Jan Thomas, haha. Og hvis du lurer, så hadde jeg på meg mamma sin duk. Ikke så fint at shortsen syns, men.

Labels:

Saturday, January 24, 2009

jimmy choo

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Og forresten, jeg skal være Kleopatra! I duk, gullarmbånd, hårbånd og masse våt eyeliner. Blir gøy :D

Labels: ,

lovely valentino

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Er de ikke fantastiske? Bildene er klikkbare.

Labels: ,

Friday, January 23, 2009

asos window shopping

Det er dessverre alt jeg har råd til nå om dagen. Sparer til USA-turen.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Labels:

dårlig blogging.no

Jeg har ikke vært noe flink til å blogge denne uka, men det har ikke skjedd noe spesielt heller. Heldigvis skal jeg i bursdag i morgen! Det blir gøy :) Alle skal kle seg ut som noe som begynner på forbokstaven i navnet sitt, which means at jeg må finne noe på K. Det er ikke lett, skal jeg si deg. Vet du hva det hadde vært gøy å være? Kakemonsteret. Han er så søt!

Image Hosted by ImageShack.us

Det var utrolig deilig å komme hjem fra skolen idag. I tillegg ventet den nye utgaven av Costume og Topp på meg. Ja, jeg kan innrømme at jeg leser Topp. Topp er et kult blad, okei? Etter å ha tittet litt i de (jeg sparer), ringte Silje og lurte på om jeg kunne komme til byen så vi kunne kjøpe gave til Oda og Therese. Jeg skal ikke si hva vi fant, eller om vi fant noe i det hele tatt, to be on the safe side :) Selvfølgelig fant jeg noe til meg selv da! Det er jo salg på Glitter om dagen, og jeg fant disse to her til halv pris.

Image Hosted by ImageShack.us

Merkelig.. gullarmbåndet er mye blankere enn det ser ut som på bildet, og steinene på sølvarmbåndet er blanke, ikke hvite. Elsker det i sølv! Hva synes dere? Forresten så er det bare å skrike ut hvis du har noen ideer til hva jeg kan være i morgen o.O

Labels: ,

Tuesday, January 20, 2009

trøtt i grunn

Jeg er blitt skikkelig dårlig til å øve til prøver. Satt rett opp og ned i sofaen og halvsov med en gang jeg åpnet boka, så jeg la meg ned (smart move? nei). Selvfølgelig sovna jeg, og sov i 20 minutter eller noe sånt, men heldigvis var jeg mer våken etter det. Men jeg tenker, det er bare engelsk grammatikk, how hard can it be? Så jeg legger meg. Sov gooooodt!

Labels: ,

nerding på g

Hva synes dere om den harry overskriften min? Haha. I morgen har jeg nemlig engelsk grammatikkprøve, så yay for at jeg har noe å gjøre i dag også. Og ja, det var ironi. Hvis jeg ikke får gjort det i dag, må jeg også skrive to rapporter i naturfag. Så må jeg skrive et postkort på fransk, og i dag fikk vi en ny oppgave. Hadde gym fra kvart på to til halv fire. Nå om dagen holder vi på med dans, som er kjempegøy, men så ble vi plutselig ble vi delt i grupper og fikk i oppgave å finne på en dans som skal vare i 1,5 minutt. Ehh, det går jo bra. To gutter og tre jenter, ingen spesielt kreative, som skal lage en dans på et kvarter. For det var det vi fikk av timen, et kvarter, og dansen skal vises frem neste gymtime. Kan bli morsomt det. Vi må nok ta i bruk en del fritimer, ja! Nerder som vi er skal vi også møte klokka 9 på fredag morgen for å øve, når vi egentlig ikke begynner før kvart på 10!

Jeg burde egentlig ta dette litt mer seriøst, for hittill har gymlæreren nesten bare gitt meg treere. Synes ikke jeg fortjener det en gang. Den ene timen vi hadde basketball scora jeg tre ganger eller noe sånt! Følte meg litt god da (nææt). Han kunne hvertfall gitt meg fire da.. Heldigvis fikk jeg litt bedre i turn, så jeg får fire på kortet det semesteret her, men vi får se hvordan det går neste semester. Hoho.

Labels:

fashion is a lifestyle

Untitled
Untitled by smiley4

Likte det her veldig godt! Skoene er ikke helt meg, men digger pelsen og ja..resten :D

Labels:

Monday, January 19, 2009

rest your weary eyes

Det er akkurat det jeg vil, sove. Nå sitte jeg bare i sofaen og utsetter leksene. Må skrive ferdig en kort norskstil, som skal leveres før midnatt. Siden jeg har tenkt til å legge meg kjempetidlig i dag, burde jeg sette i gang. Jeg har også en liten fransklekse og geografilekser.

Did I mention at jeg hater geografi? Vi hadde prøve i forrige uke. Hele kvelden før satt jeg og leste, men våkna neste morgen og følte at jeg ikke kunne noen ting. Du ville ikke være i nærheten av meg da for å si det sånn. Var kjempesur. Heldigvis gikk det greit, jeg fikk 5-.Er i grunn ganske fornøyd.

Men seriøst, nå er det leksetid. Jeg må bare gidde å reise meg opp, hente fjernkontrollen til tvn og skru den av. Lyden er allerede av så jeg skjønner ikke helt hva problemet er. Jeg har ikke akkurat LYST til å se på OsloTV.

Labels: ,

Sunday, January 18, 2009

i love you credit card

Faktisk betalte jeg cash, men i går handla jeg litt igjen. Det blir det siste jeg kjøper på en god stund. Det er på tide å begynne å spare til USA-ferien. I fjor sparte jeg litt over 8000, og alt ble borte. Jeg gikk faktisk i underskudd, men mamma og pappa hjalp meg :p Har allerede spart over 3000, så det burde gå bra, men jeg kan ikke handle sånn som jeg har gjort i det siste. Har handlet noe hver uke helt siden vi kom hjem fra USA i fjor omtrent (pleier ikke å kjøpe mye dyrt bare så det er sagt)! Kanskje litt overdrevet, men den turen brought out the shopoholic in me. Nå gleder jeg meg bare til å kunne bruke alle pengene jeg har spart. Det blir digg <3

Her er det jeg kjøpte meg i går:
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Prøvde denne skjorta sist jeg var på shopping med mamma også, men jeg trodde ikke jeg hadde penger til den også. Meeen, så prøvde jeg den på nytt og fant ut at jeg kom til å angre på det hvis jeg ikke kjøpte den. Den var billig uansett, 129 kroner.

Labels:

red balloon

Image Hosted by ImageShack.us
Liker dette bildet. Vet ikke hvem som har tatt det, men jeg
lagret det på datan for lenge siden. Tenkte jeg kunne legge det ut.

Labels:

Saturday, January 17, 2009

influence

Image Hosted by ImageShack.us
Elsker dette bildet av Ashley, fra boken Influence.

Labels: