symphony of sound

Monday, November 30, 2009

i'm happy because

● I morgen får jeg lønning.
● Jeg har min andre kjøretime i morgen og jeg begynner å få det til faktisk.
● Det er snaaart desember og tid for julekalender.
● The Rachel Zoe Project er et av de beste tvprogrammene.
● Det snart kommer nye episoder av Gossip Girl, The City og The Hills.

Nok en busy week. Torvbyen har lenge vært under oppussing, men på torsdag åpnet alle de nye butikkene så nå har vi fått Gina Tricot, Urban, Indiska og en nyoppusset H&M (som btw er huge!). Utålmodig som jeg er gikk jeg og to av jentene i klassen min rett til byen så fort vi fikk muligheten. Takk Gud for at norsklæreren ikke kunne møte opp til timen den dagen. Jeg tok penger fra julegave-sparepengene for å gå på Gina. Litt skuffende var det vel egentlig, fordi jeg alltid får så høye forventninger før jeg drar dit. Sannheten er vel at klærne deres er av ganske dårlig kvalitet, i alle fall virker det sånn med mange av plaggene. Derfor endte jeg opp med en tights bare. Jeg kunne bare ikke la være å ta den med meg for den minnet om en jeg så bilde av på Jak & Jill. Den er AWESOME! Bilder kommer en annen dag. Når vi snakker om bilder, jeg har hatt planer om å vise de siste tingene jeg har kjøpt i evigheter, men har aldri fått tid. Nå nærmer det seg tre uker siden jeg kjøpte de sikkert.

Jeg skulle egentlig bare jobbe lørdag denne uka, men på torsdag ble jeg ringt opp av distrikssjefen som lurte på om jeg kunne jobbe i Torvbyen den samme kvelden. Følte meg ganske så ufresh den dagen for jeg hadde ikke akkurat planlagt å jobbe, men stilte opp allikevel. Det var helt KAOS! Det var jo den samme dagen som alle de nye butikkene åpnet og samtidig julegateåpning i byen med langåpent og masse tilbud så det krydde av mennesker! Det var gøy da, og vi hadde det veldig koselig med julemusikk og greier :) Det var ikke så gøy å komme hjem klokka 23 på en school night da, med tanke på at jeg skulle ha lekseprøve i både fysikk og fransk dagen etter. Jeg sovna fra begge deler selvfølgelig. Lucky me, jeg følte meg ikke så bra på fredag og slapp fysikken hoho. Sov hele dagen fra 12 til 18 omtrent så jeg tror jeg trengte en fridag for å ta igjen søvn.

Det føles ikke som jeg har hatt helg egentlig. Jobb hele lørdagen og litt stress på kvelden, så opp tidlig på søndag for å jobbe igjen. Gleder meg til søndagsjobbingen er ferdig ja. Bare tre uker igjen! :D

Labels:

Sunday, November 29, 2009

christmas time













1. søndag i advent, julegateåpninger, snart julekalender. Jeg gleder meg til jul! :D

Labels: ,

Tuesday, November 24, 2009

the world comes to life and everything's right










Har ikke så mye å skrive om så da slår vi til med en bildepost :)

Labels:

Saturday, November 21, 2009

just another H&M wishlist


I går gikk det i et hele dagen. Først skole til 15:20, så rett til byen for å kjøpe inn det siste jeg trengte til kostymet mitt, så jobbe et par timer, og så rett hjem for å ordne meg. Jeg skulle nemlig i utkledningsbursdag til ei venninne. Var så utrolig sliten at jeg kunne sovna klokka 10. Ikke akkurat noen festløve, nei. Det var i alle fall grunnen til at jeg ikke fikk blogga i går. PCn var ikke på mer enn 5 minutter. I dag jobba jeg fra 12 til 19:30 omtrent - slitsomt i lengden, men det blir jo penger av det!

Jeg skjønner ikke hva det er med meg og høsten. Ønskelisten min fornyes hver uke nesten. Nå som jeg nesten er blakk til og med fordi jeg måtte bruke penger på kostyme i går. Ikke gøy altså. Jeg hadde akkurat penger til lunsj i dag. I og med at jeg jobber i morgen også, så blir det jo litt penger på meg, men nå om dagen prøver jeg å spare litt i tillegg. Må jo ha penger til julegaver! Det er bare det at jeg nesten dør når jeg ser fine ting jeg ikke kan kjøpe. Am I turning in to a shopaholic? Jeg mener, se på den "pels"jakka da! Den er to die for. Jeg kunne godt tenkt meg både den og paljettjakka under juletreet.

Labels:

Wednesday, November 18, 2009

nelly.com, hva er problemet ditt?


I dag fikk jeg nok en gang mail fra Nelly.com. I det jeg titter gjennom mailen får jeg se et par perfekte ankelstøvletter (de første som er ringet rundt), og med en gang tenke jeg "det er akkurat sånne jeg vil ha!" og klikker på de. Hva skjer? De ER IKKE DER engang. I ren frustrasjon leter jeg gjennom alle skosidene, men finner de ingensteder. Deretter leter jeg etter et annet par (de andre jeg ringet rundt) fordi de kunne vært en grei plan B. Bombe da! De hadde ikke de heller. Karma er så mot meg om dagen. Hva er det jeg har gjort denne gangen liksom? Er det fordi jeg ikke har levert kjemirapportene? Jeg mener, jeg holder på det bare tar litt tid. Jeez.

Labels: ,

Sunday, November 15, 2009

hihi, ny veske



På fredag fikk jeg bestillingen min fra H&M. Den var fremme allerede på onsdag, men mamma gadd ikke hente den. Likte alt egentlig, blazerne var kjempefine! Ble lei meg når genseren var omtrent to meter lang. Det så ut som jeg gikk i en firkantet kjole, buhu. Håper jeg kan få den i en størrelse mindre. Og paljettskoene var grusomt vonde så de blir sendt tilbake. Veska likte jeg derimot. Bestillingen skulle jo være julegave fra mormor og bestefar, men siden jeg handlet for litt for mye, betaler jeg veska selv sånn at jeg kan bruke den med en gang, mohaha. Den er nam, hjerte.

Beklager lite blogging i helga, men jeg har jobbet mye de siste dagene. I går jobbet jeg fra 13 til 19, og fikk bare vært hjemme og spist middag før jeg dro videre til ei venninne. Så flinke dere er til å kommentere om dagen forresten :) Har fått flere følgere på Bloglovin i det siste også og det LIKER vi <3 Æsj, i morgen har jeg min første kjøretime. Gjett om jeg gruer meg! Kommer mest sammsynlig til å kræsje i en vegg. Wohoo, lykke til kjørelærer. Han bør være glad snøen fra fredag er borte allerede.

Labels: ,

Friday, November 13, 2009

spotted: lc, lo and steph on the red carpet


Likte veldig godt antrekkene deres på en Maxim event for litt siden. For
en gangs skyld kan jeg si at jeg likte Stephanie sitt antrekk best.

Labels: ,

Thursday, November 12, 2009

i'm off to work!


Nå har jeg nettopp fikset neglene og tatt på ny neglelakk. Next thing to do - hair and makeup, and then I'm off to work! Skal jobbe fra 16:00-20:30 og jeg gleder meg STORT. Men jeg kan jo trøste meg med nok en kort skoledag i morgen. Begynner 09:05 med fransk, then media og hjem 11:15. Jeg klager ikke :)


Labels:

Wednesday, November 11, 2009

peace & love


Se på ringene jeg kjøpte på Glitter i sta. Er de ikke søøøte? :)

Labels: ,

Tuesday, November 10, 2009

personlig stil


Nowadays er dette med personlig stil veldig i fokus. Man skal være seg selv, være original og ikke bry seg om hva noen andre mener. De siste årene har det blitt mer godtatt å kle seg annerledes, men jeg vil si at det ikke er like vellykket i alle tilfeller. Noen kjendiser drar det litt for langt som for eksempel Lady Gaga eller Katy Perry. Da Lady Gaga møtte opp på VMA's i noe som kunne minne om en tettsittende burka med fjær (no offence), synes jeg det for eksempel var litt drøyt. Vil personlig stil si at man skal kle seg som om det er Halloween hver dag? Personlig stil kan være kult det, men hvis man kler seg etter hvordan en skal få mest oppmerksomhet handler det ikke lenger om deg lenger, men om hva alle andre synes om deg.

Noen kjendiser klarer seg derimot bra, og et eksempel er Lauren Conrad fra The Hills. Hun har peiling på mote, men følger den ikke slavisk fordet. Hun vet hva som kler henne og setter ting sammen på en fin måte. Jeg liker at hun kler seg veldig søtt og jentete, også er jeg selvfølgelig misunnelig på hennes 3-4 Chanelvesker, Balenciagavesker og resten av veskene hennes. Jeg er også ekstremt sjalu på hennes lange hår som jeg aldri kan få hvis jeg ikke velger å slite ut håret mitt med extensions. Selv tyr jeg som oftest til svarte klær uansett anledning, rett og slett fordi jeg føler at det kler meg best, men av og til skulle jeg ønske at jeg kunne gått kledd som Lauren i bildet øverst til høyre. Favorittantrekket her er uansett det midterste bildet nederst. Selv om Lauren har en ganske vanlig stil, klarer hun alltid å gjøre noe som gjør antrekket mer interessant synes jeg. Av og til skulle jeg ønske jeg kunne rane klesskapet hennes, og tatt en kjapp tur innom Mary-Kate og Ashley sine også. De kler seg noen ganger i rare ting, men Mary-Kate har også mange av drømmeplaggene mine. HELDIGGRISER!

Hva synes dere om Lauren? Er det noen andre dere liker stilen til? :)

Nå tenker dere kanskje "hva skjer med late-night posts på en hverdag?". Jeg har nemlig studiedag i morgen og fri fra skolen. Studiedag du liksom.. Moroklumpene.

Labels: ,

Monday, November 9, 2009

yes, we heart it










Labels:

Sunday, November 8, 2009

er det mulig å være så fjern?

Jeg hadde nettopp en diskusjon med pappa om å kjøpe dyre ting som designervesker o.l. Han holdt på å fly i taket, og det helt uten grunn. Av og til lurer jeg på om han egentlig kjenner meg. Helt fra jeg var liten har jeg vært flink til å spare, og jeg bruker aldri alle pengene mine på en gang. Skal jeg kjøpe noe vil jeg helst ha minst 200 kroner i lommeboka etterpå, og jeg bruker aldri penger jeg ikke har. Så får han seg selv til å si at jeg er helt blåst hvis jeg vil bruke så mye penger på en veske (ja, for vi snakket om Coco-en akkurat da som jeg sa kostet 5000 kroner i USA), og hvis jeg noen gang gjorde det ville han ikke snakke med meg på flere år. SÅ sur hadde han blitt hvis jeg hadde gjort det. Da sa jeg selvfølgelig klart i fra at da kom vi til å ha mange krangler i årene framover.

I går regnet jeg ut sånn ca. hvor mye jeg kommer til å tjene i november og desember tilsammen, og fant ut at det ble rundt 16000, om ikke mer. Hvis jeg da hadde ønsket meg en designerveske til 5000 kroner til jul, hvor mamma og pappa hadde betalt kanskje 2000 kroner og jeg resten, hadde det vært helt insane av meg? Nei. Jeg hadde stått igjen med 13000 kroner. Men da var argumentet at 3000 er ALTFOR mye penger. Greit, det er ikke akkurat lommerusk vi snakker om, men de sa ingen ting da jeg kjøpte mobilen min til 3000. Selvfølgelig hadde verken mamma eller pappa noe å svare på det. Dumminger. Og hvis jeg så hadde satt inn 9000 på sparekontoen min, hadde jeg vært like blåst i hodet da? Det hadde jeg helt sikkert.

Pappa mener nemlig at jeg sammenligner meg selv med rike kjendiser, fordi normale mennesker som for eksempel jobber i Posten ikke kan ha råd til sånne ting. Jo, det har de faktisk når studenter på 19-20 år har råd til det. Det er snakk om prioriteringer. Prioriterer man heller femten plagg på H&M i måneden, er det klart at man ikke har råd til det, men hvis man heller sparer de pengene så går det helt fint. Tjener jeg 5000 kroner i måneden, og sparer 2500 av de to måneder på rad har jeg faktisk råd til det, og står igjen med 2500 kroner til skolemat og kanskje kino osv. Som 17 åring klarer jeg fint å leve på 2500 kroner, men "NEEEEI, DET GÅR IKKE OG JEG VIL IKKE DISKUTERE NOE MER MED DEG NÅ!". Faktisk var det ikke en diskusjon for ingen av de hadde noen gode argumenter. Men selvfølgelig er jeg blåst i hodet, det vet vi alle :)

Ja, jeg var en smule sint nå, men dere er enige med meg? Selv om man sparer opp til en designerveske til 5000 kroner eller mer, betyr ikke det at man er hjernedød.

Labels:


Ha en fin søndag!

Labels:

Saturday, November 7, 2009

selvfølgelig klarte jeg ikke å la være..


Jeg måtte bestille dette! Viste frem H&M ønskelisten min i går, og etter mye fram og tilbake + gode råd fra Synne, fikk jeg bestilt noe av det. Mormor spør hver uke hva jeg ønsker meg til jul, så da tenkte jeg at dette kunne være julegaven min :) So much for hemmelige julegaver, huh? Seriøst, for mye fritid er dårlig for lommeboka.

Labels: ,

shopmania

Etter mange lørdager på rad med jobbing var det deilig å kunne gå alene rundt i butikkene i evigheter, prøve akkurat det jeg ville og uten å ta hensyn til noen andre. Mulig jeg er litt rar, men jeg liker bedre å handle klær alene, i alle fall mesteparten av tiden. Som jeg fortalte dere har jeg vært på kjolejakt i det siste og selv om jeg kjøpte en for ikke så lenge siden, kunne jeg ikke la være å dra kortet når jeg fant disse to på H&M. Den lyse kjolen er kjempefin med en sort blazer utenpå! Det var umulig å få et bra bilde av den sorte kjolen for some reason.

Jeg tok også turen innom BikBok for å prøve genseren jeg har tenkt på hele uka! Den er så utrolig rå at jeg bare måtte kjøpe den. Jeg hadde flaks - en igjen i min størrelse! :D Fikk også med en liten gave.



Etter det var jeg fast bestemt på å ikke bruke noe mer penger, men så gikk jeg forbi Kappahl og de hadde fått inn paljettluer, noe jeg har hatt lyst på siden i fjor høst! I mean, I HAD to!

Mhm, paljettjenta slår til igjen.

Labels: , ,

Friday, November 6, 2009

cravings


Tok turen innom HM.com og fant fort ut at ønskelisten min begynner å bli ganske lang. YUM! I want it all. Ser at jeg er en fargerik person. Flere som ønsker seg mye om dagen?

Labels: ,